laupäev, 2. november 2013

Oktoober

Mul oli plaanis see postitus paar päeva varem teha, kuid mul tekkis võimalus minna Läti ilumessile ja ma olin sunnitud kõik kuu lõpu postitused natuke edasi lükkama. Sellest kuidas mul messil läks kirjutan lähipäeil.


Oktoober oli pikk, kuid ilus kuu. Samal ajal, kui kõik suve taga nutsid, olin mina esimesest külmast ja "lumest" vaimustuses. 
Oktoober on meie peres sünnipäevakuu. Lisaks mu onude ja onupoja sünnipäevadele, tähistasime ka mu väikse õe esimest juubelit. 
Üle pika aja käisin ka Tartus. Ma olen Tartus väga vähe satuunud, need korrad on võimalik ühe käe näppudel üles lugeda. See kord viis mind sinna Palmse Mõisa hooaja lõpupidu. Traditsiooniliselt külastasime kahte muuseumit: Tartu Botaanikaaeda ja Tartu Spordimuuseumit. Pidasime ka koosoleku, kus võtsime kokku kõik aasta sündmused ja planeerisime talvehooaega. Õhtul pidutsesime ööklubis Maasikas.


Juuksuri õpingud on hästi läinud. Minu esimesteks tööriistadeks olid vahvad südametega klambrid. Nüüdseks on mul enamus vajalikest asjadest juba olemas. 
Tegin ka enda esimese lõikuse, mis kukkus minu meelest päris hästi välja. Ka klient jäi rahule. Ma imestan, kui paljud inimesed on ennast minu kätesse usaldanud ja tahan tänada  kõiki, kes on minu juures juuksemodellideks olnud. Ega pole lihtne tunde juuksuritoolis istuda. Ühtlasi tahan ka teda anda, et kõik on minu juurde juuksurisse oodatud: nii rohkem tuttavad, kui ka vähem tuttavad näod. Mina saaksin harjutada ja sina saaksid peaaegu poolmuidu(või isegi päris muidu) juuksuris käidud.
Vaatamata kõigile varajastele autosõitudele ja pikkadele päevadele, pole ma ikka veel kordagi oma otsust kahetsenud. Pigem kasvab isu seda ala õppida iga paevaga aina suuremaks. Minu ümber on meeldiv ja sõbralik kollektiiv.Samuti ei oskaks ma tahta enam paremat õpetajat, kui seda on Kersti. 
Lisaks minule on Kerstil veel kaks õpilast. See on väga hea, sest me saame ka üksteise peal harjutada.
Oma kiire elutempo kõrvalt olen ürtanud oktoobris ka rohkem blogida. Arenemisruumi veel kindlasti on, kuid praegustes oludses olen andnud endast parima. 

Elisabeth

1 kommentaar: