neljapäev, 7. august 2014

05.08.14




Ma lihtsalt JUMALDAN kaltsukaid. Riiete vahel otsides võib päris huvitavate asjade otsa komistada. Kuna kastuatud riiete poes ei saa suuruseid valida, siis see tunne, kui see ideaalne leid sulle ka kui valatult selga istub, on lihtsalt imeline - just nagu see riideese oleks sind oodanudki. Lisaks sellele on kasutatud riiete ostmine säästlik nii sinu rahakotile, kui ka loodusele. Naljakas mõelda, et kellegi teise prügist võib saada näiteks sinu lemmik kleit. Mõtlesin teiega jagada ka oma viimase aja lemmikuid leide.









Pluus ja püksid - Leiupood . Tegemist on pisikese kaltsukaga Tallinnas, Tartu maanteel. Ma olen leiupoodi viimasel ajal eriti palju sattunud, sest seal on lihtsalt nii mõnus käia. Poes ei ole liiga palju kaupa, nii et lühikese ajaga saab kõik riided läbi lapatud. Kliendile on elu väga lihtsaks tehtud, sest kõik riided on sorteeritud suuruste kaupa.  Minu lemmik asi poe juures on see, et kõik riided on kantavad - välja veninud ja auklikke riideid sealt nii lihtsalt ei leia.

Kott - Kapist Välja. Kapist välja blogi kuulub kahele stiilsele ja keskkonnasõbralikule tüdrukule, kes müüvad oma vanu riideid ning jagavad infot ka erinevate kirbukate kohta. Soovitan blogile kindlasti pilgu peale visata, sest üks tüdrukutest, Sandra, õmbleb ka ise ja tema disainid on väga ilusad ja omanäolised.

Sandaalid- Jetty

Kui tihti ostate teie kasutatud riideid? Mis on teie lemmikud kaltuskad?
Päikest,
Elisabeth

2 kommentaari:

  1. informative post but i would also like to add choose one that doesn’t need explanation and don’t choose a domain based just on keywords in the URL. Main keywords are not the key for high ranking in your domain name, although this is a factor just keep it short and simple if you can.


    Sandhi Sudha Plus | Sandhi Sudha | Slim Pro | Hair Building Fiber | Step Up Height Increaser | Body Buildo

    VastaKustuta